Flumenia Oy

Flumenia on syntynyt halusta auttaa yrityksiä, markkinoinnin tekijöitä ja uutta virtaa etsiviä yrittäjiä ja kehittäjiä

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Tuloksellinen markkinointi tarkoittaa jatkuvaa kehittämistä ja toimintaympäristön muutosten tunnistamista.

Tämä digimarkkinoinnin verkkovalmennussivusto tarjoaa mahdollisuuden oppia digimarkkinoinnin osa-alueita kokeneen valmentajan avustuksella. Toukokuun 2020 aikana starttaa Facebook-mainonnan tehovalmennus.

Flumenia auttaa digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteuttamisessa. Markkinoinnin tekijät ja tiimit kasvattavat osaamistaan ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta.

 


Flumenian on perustanut Sanna Virtanen. Sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin osaaja, tekijä ja kouluttaja. Uuden oppija, analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija.

Yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnin eri rooleista ja kouluttamisesta sekä innostus digitaalisuuden tuomiin mahdollisuuksiin takaavat ajankohtaisimmat ja tehokkaimmat markkinoinnin keinot.

Onnistunut markkinointi koostuu asiakasymmärryksestä, sopivista sisällöistä ja ripauksesta tekniikkaa. Nostetaan yhdessä markkinointisi uudelle tasolle – tavoitteellisuudella, tuloksilla ja sisällöillä.

Lisätietoja www.flumenia.fi 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.