Käyttöehdot

Käyttö- ja toimitusehdot 

Tutustu huolellisesti palvelun käyttö- ja toimitusehtoihin ennen sen käyttöä. Tilaamalla verkkosivuston kautta valmennuspalveluita tai maksuttomia materiaaleja sitoudut noudattamaan alla olevia käyttöehtoja. Jos et hyväksy käyttöehtoja, et voi käyttää verkkosivuston valemnnuspalveluita tai muita maksuttomia materiaaleja. 

Mikäli käyttöehtoihin liittyen on kysyttävää, ota yhteyttä: [email protected]

Tätä verkkopalvelua hallinnoi Flumenia Oy [Y-tunnus: 2934061-5]. Käytetään myöhemmin termiä "verkkopalvelu". Käyttäessäsi tai selaillessasi tätä verkkosivustoa, hyväksyt ilman erillisiä rajoituksia, nämä käyttöehdot.

Tilausehdot:

Flumenia Oy myy valmennuspalveluita verkon välityksellä yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (ALV 24 %). Pidätämme oikeuden verkkovalmennuksien hintojen muuttamiseen.

Maksutavat

Korttimaksut

Voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla ja korttitapahtumista huolehtii Stripe. Maksutapahtuma ja luottokorttitietojen käsittely tapahtuu suojatussa verkkoyhteydessä.

Saat kuitin ostoksestasi tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin ja kortilla maksun veloittaja on Flumenia Oy.

Paypal

Voit valita maksutavaksi PayPal-maksun. Luo ensin omat PayPal -tunnukset tai siirry suoraan tilauksen lopuksi PayPaliin.

Tarvitsen laskun

Jos haluat maksaa verkkovalmennuksen laskulla, ota yhteyttä [email protected].fi ja ilmoita viestin yhteydessä laskutustiedot. 

Saat laskun n. 1-2 arkipäivän kuluessa ja kun maksu näkyy suoritettuna, saat pääsyn verkkovalmennustilaan. Laskutustiedot tarkistetaan yrityksen y-tunnuksen perusteella ja laskun maksuehto on 7 päivää. 

Tilausvahvistus

Kun olet suorittanut tilauksen onnistuneesti loppuun, saat automaattisesti kuitin ja tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tarkista siis, että olet kirjannut sähköpostiosoitteesi oikein. 

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään erillisinä viesteinä kuitti sekä tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Hankkiessasi verkkovalmennuspalveluita, on sinulla pääsy verkkopalveluun seuraavan kahdentoista (12) kuukauden ajan valmennuksen ostamisesta. 

Luottokorttimaksun jälkeen voit luoda oman tilin ja salasanan. Jos olet maksanut laskulla, saat kirjautumistiedot sähköpostitse kun tilaus on vahvistettu.

Ongelmatilanteet

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa. Voit perua tilauksen ennen kuin osiot viisi ja kuusi avautuvat (sähköposti 15 vrk tilauksen jälkeen). Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai verkkopalvelussa on muita ongelmia, otathan yhteyttä sähköpostitse [email protected] . 

Verkkovalmennuksen sisältö

Verkkopalvelu, sen kaikki sisältö, videot, materiaalit, valmennukset, palvelut, tuotteet ja muut vastaavat ja verkkopalvelussa verrattavissa olevat sisällöt ovat Flumenian omaisuutta ja näin ollen lisätty käyttäjien saataville yksityis- tai ammattikäyttöön. Tämä sisältää kaiken verkkopalvelussa olevan materiaalin, poislukien verkkopalvelun käyttäjien tuottaman sisällön. Käyttämällä tätä verkkopalvelua, saat oikeuden verkkopalvelun ja sen kautta ostettuun valmennusmateriaaliin. Tässä yhteydessä ei materiaalia saa kopioida, uudelleenkuvata, jakaa eteenpäin tai millään tavoin hyödyntää kaupallisessa tarkoituksessa ilman Flumenia Oy:n kirjallista lupaa. Materiaalin muokkaus ja / tai kopiointi rikkoo tekijänoikeuslakia. 

Kaikki sisältö, mukaan lukien tekstit, kuvat, videot ja äänet ovat tekijänoikeuslain suojaamaa materiaalia ja täysin Flumenia Oy:n omistamia. 

Flumenialla on oikeus poistaa verkkopalvelusta kaikki sisältö, joka rikkoo tekijänoikeuslakia tai tavaramerkkiä, on jollain muulla tavalla epäilyttävää, pornografista, väkivaltaista tai muuten luonteeltaan epäsopivaa verkkopalveluun lisättynä. Jos epäilet, että verkkopalvelussa on sisältöä, joka ei sen luonteen vuoksi sinne kuulu, otathan välittömästi yhteyttä verkkopalvelun ylläpitäjään.

Flumenia Oy pyrkii tuottamaan ajantasaista tietoa digimarkkinoinnista ja eri työkaluista. Flumenia OY ei kuitenkaan vastaa verkkopalvelun sisällön virheistä, vanhentuneesta tiedosta eikä ota vastuuta suosittelemien työkalujen toimivuudesta tai soveltuvuudesta markkinointikäytössä. 

Flumenia ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, ongelmista yhteyksissä tai palvelun käytössä. 

Kun otat digimarkkinoinnin valmennuspalvelun käyttöön, hyväksyt viestinnän ja markkinoinnin vastaanottamisen. Tämä tarkoittaa myös markkinointia uusien valmennuspalveluihin liittyen ja viestintää käynnissä olevasta valmennuksesta. 

 Näitä käyttöehtoja voidaan päivittää ilman erillistä ilmoitusta. 

Päivitetty 15.4.2020

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.