Valmentaja

Sanna Virtanen | Tekijä Flumenian taustalla

Markkinointistrategisti ja digimarkkinoinnin asiantuntija, tekijä ja kouluttaja. Uuden oppija, analytiikasta innostuja ja tuloksien tavoittelija.

Ennen oman yrityksen perustamista, ammatillinen matkani on pitänyt sisällään monipuolisesti markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tehtäviä mm. digimarkkinointi- ja viestintätoimistossa, kasvuyrityksessä ja kansainvälisessä yrityksessä. Olen toiminut eri rooleissa: koordinaattorina, suunnittelijana, asiantuntijana, kouluttajana, markkinointipäällikkönä, mutta ennen kaikkea digimarkkinoinnin kehittäjänä ja tekijänä.

Olen saanut luoda markkinoinnin suuntaviivoja ja kehittää olemassa olevia toimintamalleja, kokeilla ja testata. Olen tehnyt satoja Facebook-kampanjoita ja tuhansia mainoksia, aina vuodesta 2014 lähtien. Saavuttanut asetettuja tavoitteita, myynnin kasvua ja tuloksia, mutta vastaavasti oppinut myös epäonnistuneista toteutuksista ja valinnoista. Kehittymistä tapahtuu virheistä oppimalla. 

Haluan olla askeleen edellä: seuraan jatkuvasti kehittyvää alaa, pystyn viemään käytäntöön uusia toimintamalleja sekä kehittämään markkinoinnin tuloksellisuutta testaamalla, analysoimalla ja oppimalla.

Nykyaikaisen markkinoinnin parhaita puolia ovat tuloksellisuuden seuranta ja onnistuneet kokonaisuudet, joista voidaan todeta, että markkinointi on tuonut yritykselle ostavia asiakkaita.

Tarkemmin työhistoriastani voit lukea LinkedIn-profiilistani ja halutessasi samalla laittaa verkostoitumiskutsun.

Sanna Virtanen, [email protected]

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.